Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
Ik vind het schoonmaken gezellig en leuk.
– Jannie Geerts - te Pas
Mabeon Schoon Achterhoek legt de nadruk op betrokken ondernemen. 

Dit betekent dat de medewerkers die gedeeltelijk arbeidsgeschikt zijn extra aandacht krijgen om hun werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Dit leidt tot tevreden medewerkers en omdat dit de kwaliteit van de werkzaamheden ten goede komt ook tot tevreden opdrachtgevers.

Mabeon is een unieke samenwerking tussen sociale werkvoorziening en commerciële zakelijke dienstverlening. Dit betekent dat de financiële, commerciële en operationele kwaliteiten benut worden vanuit het management met ruime ervaring in de commerciële zakelijke dienstverlening. En diepgaande kennis over mentale en fysieke begeleiding alsmede opleiding en verstand van subsidiestromen worden betrokken vanuit de sociale werkvoorziening. Hierdoor wordt een win-win situatie verkregen waardoor ook op lange termijn de dienstverlening voor relaties op een goede manier kan worden uitgevoerd. Daarnaast zijn de besparingen voor gemeentes niet eenmalig maar gericht op langdurige besparingen. 
Maatschappelijk oogpunt


Bedrijven en instellingen kiezen voor Mabeon omdat ze verder willen op het gebied van Maatschappelijk betrokken ondernemen. Hierdoor zijn deze bedrijven en instellingen bereid arbeidsgehandicapten diensten uit te laten voeren tegen dezelfde marktconforme tarieven die ze van andere zakelijke dienstverleners kunnen krijgen. 

Het werkgebied is Doetinchem en omstreken. Hier is de onderneming dan ook gevestigd en heeft het kantoorruimte en loods/opslag ruimte. 

Mabeon kan ook joint-venture constructies inrichten om instellingen te helpen het dienstenpakket duurzaam onder te brengen in een gezamenlijke BV.