Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
Natuurlijk moet je wel werken, maar er is geen werkdruk. Het is leuk werk. Je komt op allerlei verschillende plekken.
– Tom
Onder toeziend oog van de commercieel manager Henk Bloemers van De Graafschap ondertekenen Pas Reform (Wouter Heideman), Zozijn (Wilko Kloppenburg) en Mabeon Achterhoek  (Rob Migchelbrink) de overeenkomst waarbij Zozijn en Mabeon in gezamenlijkheid de tuinen en de omgeving van Pas Reform in Doetinchem gaan onderhouden.

Pas Reform toont hiermee hun grote maatschappelijke betrokkenheid door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven deze werkzaamheden uit te voeren. De warme contacten hiertoe zijn ontstaan in de businessclub van De Graafschap en de intentie is dan ook uitgesproken om in de toekomst deze samenwerking te gaan intensiveren.

Archief