Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
De sfeer bevalt hier goed. Het is hier gezellig werken. Ik kan lekker m'n gang gaan.
– Lidia Nas - Jansen
Voetbal Vereniging De Graafschap heeft een driejarige overeenkomst getekend met Mabeon Achterhoek Schoon over het schoonhouden van de kantoren en overige ruimten in het stadion. De Graafschap laat hiermee zien meer te zijn dan een betaald voetbal organisatie en toont haar maatschappelijke betrokkenheid door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te geven om zich te ontwikkelen en weer een kans te geven op de arbeidsmarkt. 

Op de foto tekenen Henk Bloemers (commercieel manager De Graafschap) en Rob Migchelbrink (Directeur Mabeon Achterhoek Schoon) de overeenkomst.

Archief