Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
Ik heb het prima naar mijn zin. Ik doe heel veel verschillende dingen. De verantwoordlijkheid is prettig.
– Joep Baten

Pincvision helpt multinationals bij het wereldwijd voldoen aan wet- en regelgeving rondom import & export. Naast het geven van advies nemen wij de administratieve verplichtingen geheel uit handen.

Pincvision staat voor People in Compliance. Wij vinden mensen erg belangrijk. Onze klanten, medewerkers, maar ook partners waarmee wij samenwerken. Wij vinden dat iedereen op de arbeidsmarkt een gelijke kans verdient, vandaar dat wij ook openstaan voor personen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Bij de keuze voor een partner die de complete facilitaire zaken van ons overneemt hebben wij daarom bewust gekozen voor Mabeon. Hun visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen past goed bij die van ons. Zo geeft zij mensen met mogelijkheden een kans en gebruiken ze minder milieubelastende middelen, zegt Beatrijs Tijdink.

Per 1 januari 2015 worden 5 dagen per week de kantinediensten en de schoonmaak verzorgd door een trots Mabeon.

Pincvision

Archief