Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
Er is hier meer uitdaging en hulp naar de medewerkers toe. Je bent meer met de mensen bezig.
– Gabriëlle Bruil

We zijn Meedoen-topper geworden.

Dit is een initiatief van de gemeente Doetinchem, dat wij van harte steunen.
Om deel te nemen klik op Meedoen !

Het Meedoenarrangement

Ieder mens in Doetinchem moet de kans hebben zich te ontspannen, te sporten en te ontwikkelen; dát is de gedachte achter het Meedoenarrangement. Het gebrek aan geld mag niet de reden zijn waarom mensen niet meedoen. Het Meedoenarrangement biedt mensen de kans om zichzelf te ontwikkelen en de eigen mogelijkheden te ontdekken. Door bijvoorbeeld een cursus te volgen, een keer naar het theater te gaan of nieuwe contacten op te doen bij een sportvereniging. Dáár maakt het Meedoenarrangement werk van.

Meedoen dus !

Archief