Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
Hier werken gezellige, hartelijke mensen die elkaar altijd helpen. Leuk team.
– Hossein Rezaie
Mabeon Schoon Achterhoek heeft een andere structuur dan de meeste schoonmaakbedrijven. Wij geven extra aandacht aan de gedeeltelijk arbeidsgehandicapte medewerkers en begeleiden onze medewerkers niet alleen vakinhoudelijk. Naast objectleiding zetten wij een jobcoach in voor de mentale begeleiding en een trajectcoach om de voortgang van tijd tot tijd te evalueren. Hierdoor worden deze medewerkers optimaal gecoached en kan de gewenste kwaliteit en productiviteit worden behaald. Dit geldt tevens voor conciƫrge diensten en inpakwerkzaamheden


De directie bij Mabeon Schoon Achterhoek wordt gevoerd door Erwin Peters en Rob Migchelbrink. Henk Raben is als bedrijfsleider actief en hij stuurt objectleiders en job/traject coaches aan die de medewerkers coachen en begeleiden. Ten dienste van de lijn is een stafafdeling (bedrijfsbureau) beschikbaar die alle zaken faciliteert.

Naast deze afdeling is er, vanwege de scheiding van uitvoering en controle, een afdeling financiƫle zaken. Deze platte organisatie wordt gekenmerkt door een snelle besluitvorming en korte lijnen.